Digitalizációs Átalakulás
konferencia

A mai digitális világ és a munkaerőpiac

Szeretettel meghívunk a 2024. október 02-ai konferenciánkra, mely a pécsi Misina TetőPont – Családi és Mozgástér komplexumban kerül megrendezésre. Az esemény célja, hogy segítsen Neked és vállalkozásodnak eligazodni a digitális világban. Betekintést nyerhetsz többek között a honlap- és webshop fejlesztés rejtelmeibe, a folyamatautomatizálás által kínált előnyökbe és megismerheted a digitalizációs fejlesztésekkel kéz a kézben járó támogatásokat.

Általános információk:

  1. Nekünk a legfontosabb, hogy Te jól érezd magad, ezért az eseményen kávé, üdítő, víz és aprósütemények állnak majd a rendelkezésedre.
  2. Ne aggódj, bőven lesz időd a fogyasztásra és a levegőzésre, konferenciánkon szüneteket is fogunk tartani.
  3. A Misinatetőn megtalálható helyszín a Tv-torony mellett helyezkedik el, így amellett, hogy könnyen odatalálsz, elképesztő látványban lesz majd részed.
  4. Ahogy a digitalizációban, úgy a mindennapi életünkben is fontos az idő, ezért megkérünk, hogy 20 perccel az esemény kezdete előtt érkezz a helyszínre, így nem csúszunk majd az programokkal.
  5. Szeretnénk megörökíteni ezt a pillanatot, ezért felhívjuk figyelmed, hogy a konferencián videós és képi tartalmak is készülhetnek.

A konferenciánkon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Találkozz előadóinkkal

Hohmann Balázs
PTE ÁJK

Zsenák István
HelixLab

Tari Tamás
Goodroid

Bodóczi Ildikó
GoodTimes

Ravasz Mariann
Goodwill Consulting

Sorger Gábor
Goodroid

Gyere el és ismerd meg a digitalizáció rejtelmeit Velünk!