Automatizáld az adatszolgáltatást a Goodroiddal

Az új EPR szabályozás kihívások elé állítja a gyártókat.
Változtass stratégiát és legyél lépéselőnyben!

Túl sok időt vesz el a Kiterjesztett Gyártói Felelősségi Rendszer?

EPR

Legyen könnyebb az adatszolgáltatás!

Az új Kiterjesztett Gyártói Felelősségi Rendszer (EPR) szabályozás komoly változásokat hozott a gyártók és forgalmazók számára. A rendelet értelmében a vállalatoknak negyedévente adatot kell szolgáltatniuk a hatóságoknak, ami jelentős adminisztratív terhet jelent. Mi ebben segíthetünk!
recycling-and-waste-information-sign-at-the-public-2021-08-26-18-35-41-utc.jpg

Szolgáltatásaink:

Adatgyűjtés

Segítünk a szükséges adatok összegyűjtésében, feldolgozásában és továbbításában. Precíz adatkezelést biztosítunk, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a részletek miatt.

Tanácsadás

Szakértőink segítenek értelmezni az új EPR szabályozást, és biztosítják, hogy vállalata minden követelménynek megfeleljen.

Digitalizáció

A rendszeres adatszolgáltatás digitalizálásával hatékonyabbá tesszük az adatkezelést, csökkentjük az adminisztratív terhet és javítjuk a hatóságokkal való kommunikációt.

Miért válassz minket?

Mert mi nem csak az adminisztrációs terhek csökkentésében segítünk, hanem abban is, hogy vállalata jobban megértse termékei életciklusát, optimalizálja a gyártási folyamatokat és csökkentse környezeti hatását. Célunk, hogy ügyfeleinknek több idejük maradjon arra, amiben a legjobbak: saját üzletük fejlesztésére.

A Goodroid megkönnyíti az adatszolgáltatásokat, mivel a robotunkat meg lehet tanítani: kódszámok generálására, számla beolvasásra-felöltése ERP rendszerbe, jelentések készítésére, valamint szállítási dokumentumok és engedélyek kiállítására.

Akikkel együtt dolgoztunk:

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Fordulj hozzánk bizalommal! Segítünk automatizálni a folyamataidat.

Telefonszám:

top